Laarstraat 43
7201 CB Zutphen
06 23 46 78 24
ahul@galeriekriegershof.nl
Galerie Kriegershof - Laatstraat 43, Zutphen
Galerie Kriegershof - Laatstraat 43, Zutphen

Contact

 
Galerie Kriegershof
Alies Hulshof
Laarstraat 43
7201 CB Zutphen
06 23 46 78 24
ahul@galeriekriegershof.nl
KvK 08208147
  Galeriehoudster Alies Hulshof is opgegroeid in een kunstenaarsgezin. Creativiteit, ondernemen, vrijheid…de wortels die ze heeft meegekregen van haar familie.

Haar vader had een restauratiebedrijf en zijn specialiteit was het restaureren van kerken en kastelen. De kennis en respect voor het oude Zutphen bracht hem ertoe de panden in het Kriegershof terug te brengen in de oude staat. Haar moeder was oprichtster van een schildersclub waarin ze dertig jaar actief was. Nog steeds brengt haar moeder vele uren door met schilderen. Haar zus is beeldend kunstenaar/stylist.

Ook Alies heeft van jongs af aan een passie voor kunst en volgde de kunstgeschiedenisvakken. Na diverse opleidingen, banen en verhuizingen in binnen- en buitenland gaat ze, na het overlijden van haar vader, de zaken behartigen voor Exploitatie Maatschappij Hulshof B.V., o.a. beheer en verhuur van de historische panden op het Kriegershof.

Het bedrijfsleven bevalt goed maar kunst blijft een grote rol spelen. In Parijs woonde ze zes maanden bij een familie in Montmartre in het appartementencomplex 'montmartre aux artistes' waar alleen kunstenaars woonden. HIer leerde ze veel over kunst en kunstenaar.

Ze woont met haar partner en kinderen op het Kriegershof en de benedenverdieping van hun woning is de ideale locatie voor een galerie.

Haar doelgroep bestaat uit verzamelaars maar ook uit mensen die niet gewend zijn om kunst te kopen. Kunst hoeft niet altijd serieus of ingewikkeld te zijn; het kopen van kunst moet makkelijker worden gemaakt. Originele werken kopen die niemand anders heeft en wat jou een bijzonder gevoel geeft. De kunstkoper moet worden geraakt door iets wat hij/zij van te voren niet kon bedenken.


 


Heeft u een vraag?

De met een ster(*) gemarkeerde velden zijn verplicht.